Over ons


Met Bond Beveiliging treft u een familiebedrijf welke een hands-on en no nonsens cultuur herbergt. Bond beveiliging gelooft dat iedere onderneming een veilige omgeving verdient. De beveiligers van Bond Beveiliging zijn gespecialiseerd in het tijdig herkennen en minimaliseren van veiligheidsrisico's. Zij zijn opgeleid om een gastvrije en veilige omgevingsbeleving te creëren. Servicegerichtheid en vakkennis zijn hierin sleutelfactoren. 

 

Andre Bijster:

Ik ben in 2000 gestart met Bond Beveiliging. Sindsdien heeft het bedrijf o.a. ervaring opgedaan tijdens evenementen, als zorgbeveiliging en van objectbeveiliging tot het beveiligen van artiesten. In mijn visie speelt vertrouwen een grote rol. Afspraak=afspraak. 

Op het moment dat wij waken over eigendommen of veiligheid van personen, hoeft de opdrachtgever zicht geen zorgen te maken.

Daarbij vind ik het belangrijk dat er prima geüniformeerde en gediplomeerde vaklui voor de dag komen. Wij zijn tevens het visitekaartje van de opdrachtgever. Deze visie resulteert zich o.a. in meerdere samenwerkingen met een langere duur dan 18 jaar.

Benjamin Bijster:

Hard werken, afspraken nakomen en ontdekken. Met deze kernwaarden ben ik opgegroeid.  Altijd wel klusjes gedaan voor het bedrijf van mijn ouders. Van 2012 tot 2019 ben ikzelf werkzaam geweest in een financiële functie in de logistiek. 

Na deze periode groeide het idee tussen mijn ouders en mij dat wij elkaar goed zouden aanvullen binnen Bond Beveiliging; Mijn vader met +20 jaar praktijkervaring en het opleiden van aspiranten. Mijn moeder met jaren ervaring met gecompliceerde en agressieve situaties op de werkvloer. En ik met ervaring in de boeken en bedrijfsvoering. 

Begin 2019 ben ik in Bond Beveiliging gestapt om het bedrijf mee te helpen  door te ontwikkelen. Kernwaarden voor deze groei: Hard werken, afspraken nakomen en ontdekken. Zolang wij goed zijn voor onze mensen, zullen zij goed zijn voor de opdrachtgever en vice versa. 

Een genoegen om kennis met u te maken!

Neem vrijblijvend contact met ons op.