Als wij goed zijn voor onze mensen, zijn zij goed voor de klant en vice versa.

Een familiebedrijf en zo gaan wij met elkaar om!
Het leukste team uit Brabant 

Wat betekent werkzaam zijn binnen Bond Beveiliging?

Werken in een hecht team

Wij zijn een familiebedrijf en deze kernwaarden zijn belangrijk voor ons! 


Dat wil ik! 


Community & trainingscenter

Medewerkers van Bond Beveiliging hebben onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen. 
Meer info 

Werken met Secusoft

Onze beveiligers maken gebruik van een modern en gebruiksvriendelijk softwareprogramma.

Lees verder 

Leren en werken

Heb jij een frisse kijk op de wereld?Draag jij met nieuwe inzichten bij aan het continue verbeteren van de kwaliteit? 


Groei door 

Werken in een hecht team

Jij bent niet zomaar een ''nummertje''? Mooi! Bond Beveiliging namelijk ook niet.

Bond Beveiliging is een familiebedrijf en deze kernwaarden zijn belangrijk voor ons! Binnen ons hechte team is ieder individu belangrijk. Jij bent namelijk hét visitekaartje. Niet alleen voor Bond Beveiliging maar met name voor de opdrachtgever!

 • Korte communicatielijnen
 • No nonsens en eerlijk, Afspraak = afspraak
 • Vertrouwen is key


Community & trainingscenter

Door het bedienen van belangrijke zorginstellingen in regio Eindhoven heeft Bond Beveiliging een belangrijke positie binnen de gezondheidszorg in de regio. Onze beveiligers dragen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van vele patiënten, bezoekers en medewerkers.  Binnen de zorg krijg je te maken met uiteenlopende uitdagingen. Des te belangrijk dat onze mensen goed getraind te werk gaan.

Onze medewerkers hebben daarom onbeperkt toegang tot het Community & trainingscenter. Hier kunnen zij onbeperkt gebruik maken van online trainingen. En worden regelmatig fysieke trainingen en cursussen aangekondigd. Hiermee zorg jij ervoor dat jij jezelf continue kunt blijven ontwikkelen. En jij je kunt onderscheiden van een gemiddelde beveiligingsbeambte.

 • Omgaan met emoties en agressie
 • Beveiliging in de zorg
 • Omgaan met drank en drugsgebruik.
 • BHV


Werken met Secusoft

Wij maken  gebruik van Secusoft. Een modern en zeer gebruiksvriendelijk software programma, speciaal ontworpen voor beveiligers. Hierin worden o.a. bezoekers en uitgiften in geregistreerd. Bijvoorbeeld het uitgeven van sleutels, badges, veiligheidskledij enzovoorts. Ook administratieve functies worden hierin gefaciliteerd, zoals;

 • Roosters bekijken
 • Instructies ontvangen
 • Rapporteren 
 • Urenregistratie


Leren en werken 

Bond Beveiliging is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf.

Door ruime ervaring in het opleiden van  beveiligers bieden wij de begeleiding welke een toekomstig beveiligingsbeambte verdient. In de geest van de organisatie; no-nonsens, vakbekwaam en waakzaam leiden wij aspirant beveiligers op. 

Wij gaan met mensen aan de slag met oog op de toekomst. Wanneer de kandidaat goed functioneert en diegene zit goed op zijn/haar plek. Houden wij die persoon graag binnen de organisatie.


Visie en missie 

Wij geloven dat iedere onderneming een gastvrije en veilige omgeving verdient.
Jij toch ook?

Wanneer jij werkzaam bent voor Bond Beveiliging, ben jij waakzaam over eigendommen en persoonlijke veiligheid. Hierbij specialiseren wij ons in de omgeving waar gezondheidszorg centraal staat. Iedere patiënt, medewerker en bezoeker verdient een gastvrije toenadering waarbij wij verwachten dat jij de juiste balans tussen gastvrijheid en veiligheid bewaakt. 

Wij proberen talent te herkennen en te binden aan onze groeiende organisatie. Om vervolgens zo veel mogelijk kennis en waarde aan te reiken binnen ons Community & trainingscenter. Hiermee leiden wij jou op tot een specialist.

Wij gaan zo goed mogelijk om met onze mensen, zodat onze mensen goed omgaan met de veiligheid binnen de organisatie van onze opdrachtgevers.

Daarmee bewerkstelligen wij onze doelstelling om dé specialist op gebied van zorgbeveiliging in regio Eindhoven te zijn!

Wat maakt ons uniek?

Het community & trainingscenter waar jij in contact staat met jouw collega's en onbeperkt toegang hebt tot diverse trainingen en cursussen. 

Wij leiden eigen vakmensen op in de geest van de organisatie: No nonsens en vakbekwaam.
Onze regionale positie binnen de zorg,  waarmee jij verantwoordelijkheid draagt over de veiligheid van vele patiënten, bezoekers en zorgmedewerkers.

Kernwaarden van een familiebedrijf:

afspraak =afspraak.

Ben jij op zoek naar een baan of een stage plek, waar:

 • Behoefte is aan jouw ideeën en inzichten. 
 • Jij mee kan groeien binnen de organisatie. 
 • Jij wordt opgenomen binnen de familie. 
 • Wij zoveel mogelijk investeren in jouw ontwikkeling.