Wij geloven in een veilige en gastvrije omgevingsbeleving.

Omdat iedere onderneming een veilige omgeving verdiend! 
Uw organisatie toch ook? 

Since 1998

+25 jaar expertise

100% integer

Eerlijk en recht door zee!

24/7

24 uur per dag bereikbaar

Visie en missie 

Wij geloven dat iedere onderneming een gastvrije en veilige omgeving verdient.
Uw organisatie toch ook?

Met vakbekwaam personeel waken wij over eigendommen en persoonlijke veiligheid. Hierbij specialiseren wij ons in de omgeving waar gezondheidszorg centraal staat. Iedere patiënt, medewerker en bezoeker verdient een gastvrije toenadering waarbij wij de juiste balans tussen gastvrijheid en veiligheid bewaken. 

Wij trachten talent te herkennen en te binden aan onze groeiende organisatie. Om vervolgens zo veel mogelijk kennis en waarde aan te reiken binnen onze community & trainingscentrum. Hiermee leiden wij onze beveiligers op tot specialisten.

Wij gaan zo goed mogelijk om met onze mensen, zodat onze mensen goed omgaan met de veiligheid binnen de organisatie van onze opdrachtgevers.

Daarmee bewerkstelligen wij onze doelstelling om dé specialist op gebied van zorgbeveiliging in regio Eindhoven te zijn!

Wat maakt ons uniek?

Het community & trainingscenter waar onze medewerkers onbeperkt toegang hebben tot diverse trainingen en cursussen. 

Wij leiden eigen vakmensen op in de geest van de organisatie: No nonsens en vakbekwaam.
Onze regionale positie binnen de zorg,  waarmee wij verantwoordelijkheid dragen over de veiligheid van vele patiënten, bezoekers en zorgmedewerkers.

Kernwaarden van een familiebedrijf:

afspraak =afsrpaak.

Altijd in verbinding

Door het gebruik van Secusoft bent u altijd up to date van wat er in en rondom uw bedrijf gebeurd. 

Representatief 

3-delig pak of combat kleding, u bepaalt! 

Wij leiden vakmensen op!

Wij zijn door de Samenwerkings-organisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf.

Community & Trainingscenter

Onze expertise houden wij op niveau door onze medewerkers onbeperkt toegang te verlenen tot ons Community & Trainingscenter.

Zorgbeveiliging

Door het bedienen van belangrijke zorginstellingen in Regio Eindhoven. Dragen wij zorg voor de veiligheid van vele patiënten, bezoekers en zorgpersoneel.

Erkend beveiligingsbedrijf

Bond Beveiliging voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld in de kwaliteitsregeling PBO van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.

Altijd in verbinding 

Wij maken gebruik van Secusoft, een softwarepakket speciaal ontwikkeld voor beveiligingsdiensten.

Wat zijn de voordelen voor u als opdrachtgever?

Onze beveiligingsbeambten maken op locatie gebruik van een web-portaal. Hierin worden bijvoorbeeld bezoekers en leveranciers geregistreerd incl. het uitgeven van sleutels, badges, veiligheidskledij etc. Ook kunt u ten alle tijden het rooster inzien, zodat u weet welke beveiligingsbeambte u kunt verwachten. Daarbij plaatsen wij check-points in en rondom uw bedrijfspand. Op het moment dat onze beveiliger deze check-point scant ziet onze beveiliger uw instructie.

Dagdagelijks informeren wij onze opdrachtgevers doormiddel van een;

  • Bezoekersrapport.
  • Dienstrapport.
  • Check-point registratie.Zorgbeveiliging

Sinds 1998 zijn wij werkzaam in omgevingen waar gezondheidszorg centraal staat. Door deze ervaring kunnen wij met recht zeggen dat zorgbeveiliging onze expertise is. Iedere patiënt verdient een andere benadering, waarbij onze beveiligers rekening houden met emotionele en fysieke uitdagingen. Niet alleen de patiënt, ook families en andere bezoekers verdienen de juiste toenadering. Waarbij wij continue schakelen tussen gastvrijheid en veiligheid. Deze expertise houden wij  op niveau door onze medewerkers onbeperkt toegang te verlenen tot ons Community & Trainingscenter.

  • Juiste balans tussen gastvrijheid en veiligheid.
  • Specifiek getraind personeel.
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de zorg.

 


Community & trainingscenter

Onze beveiligers dragen verantwoordelijkheid over de veiligheid van vele patiënten, bezoekers, medewerkers en materieel. Hierbij krijgen zij te maken met uiteenlopende uitdagingen op zowel fysiek als mentaal gebied. Des te belangrijk dat onze mensen goed getraind te werk gaan. 

Onze medewerkers hebben daarom onbeperkt toegang tot het community & trainingscenter. Hier volgen zij specifiek afgestemde trainingen en worden evenementen aangekondigd zoals praktijktrainingen. Hiermee ontwikkelen onze beveiligers zich tot specialisten. En zijn zij van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.


Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Wij zijn VEB gecertificeerd. Bij een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO) is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

De VEB controleert of beveiligingsbedrijven opereren volgens de regels van de VRKI en de wet PBR. Ook kijken zij of beveiligingsbedrijven in het bezit zijn van een betrouwbaarheidsverklaring. 

Om de kwaliteit van erkende organisaties te waarborgen, inspecteert de VEB ieder jaar zijn leden. Zodat zij blijven voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen.


Portfolio

Zorgbeveiliging

Door het bedienen van belangrijke zorginstellingen in regio Eindhoven heeft Bond Beveiliging een belangrijke positie binnen de gezondheidszorg in de regio. Onze beveiligers dragen verantwoordelijkheid over de veiligheid van vele patiënten, bezoekers en medewerkers.

Daarom hebben zij onbeperkt toegang tot ons community & trainingscenter. Hier kunnen zij onbeperkt gebruik maken van online trainingen en worden regelmatig fysieke trainingen en cursussen aangekondigd. Hiermee leiden wij onze beveiligers op tot specialisten.

Distributiecentra

Sinds 2009 zijn wij werkzaam in logistieke werkomgevingen. Hierdoor hebben onze beveiligers algemene gebouw en proces kennis binnen logistieke organisaties. Wij sluiten  uw pand  gedurende de dag in chronologische volgorde van inkomende goederen tot uitgaande goederen en alles daartussenin. Geen afdeling blijft onbeheerd! 

Daarbij visiteren wij uw medewerkers en bezoekers uiterst vriendelijk maar grondig! Op het moment dat wij iemand zonder papieren op een palletwagen door uw warehouse zien vliegen, zullen wij diegene zeker aanspreken.  

Hotel nachtportiers

Bij ons is uw receptie s' nachts in goede handen. Late check in? Dan heten wij uw gasten van harte welkom. Merken wij geluidsoverlast op de gangen of ruiken wij dat er wordt gerookt op de kamer, dan grijpen wij in. Hierbij bewaken wij de balans tussen gastvrijheid en uw huisregels.

Daarbij draaien wij onze hand er niet voor om, om uw F&B een vliegende start te gunnen. Zo zetten wij het ontbijtbuffet klaar en dekken wij de ontbijttafels in. 

Bouwterrein bewaking 

Verbouwingen moeten altijd sneller en efficiënter.       En dat neemt veiligheidsrisico's met zich mee.        


Wij zorgen voor een veilige werkplaats! Zo voeren wij toegangscontroles uit en waken wij buiten bouwtijden over eigendommen en gereedschappen. 

Deze tevreden klanten gingen u voor

''Bond Beveiligers hebben passie voor hun vak en dat merk je!''

Els Looijmans Safety & Quality Manager - TECO CDC

''Gewoon top, meer dan 20 jaar mee samen gewerkt!''

Theo Fransen - Security Fransen

'Al met al een hele fijn samenwerking.!''

Jalil Steel Duty Manager - Sandton Eindhoven Centre Hotel

Verdient uw organisatie een gastvrije en veilige omgevingsbeleving?

Wenst uw organisatie;

  • Beveiligers, ondersteund door moderne software.
  • Representatieve vaklui.
  • Medewerkers die zich continue blijven ontwikkelen in ons community & trainingscenter.
  • Een erkend beveiligingsbedrijf welke jaarlijks wordt getoetst op wettelijke kwaliteitseisen.

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!


Meer over ons?

Klik hier 


Maak kennis met het team achter Bond Beveiliging!