Nieuws

Klik op een nieuwsbericht om het artikel in zijn geheel te kunnen bekijken.


Bijzondere maatregelen tijdens bijzondere omstandigheden. Hierin ondersteund Bond Beveiliging Paul Duijnstee en zijn team van JUMBO Foodmarkt Goes met het ingevoerde deurbeleid. Op een gastvrije manier helpen de beveiligers van Bond Beveiliging de bezoekers van JUMBO Foodmarkt Goes te herinneren aan de getroffen maatregelen.

Bond Beveiliging probeert zich niet alleen als dienstverlener maar ook als werkgever te onderscheiden. Goede mensen vinden is één. Deze mensen vervolgens behouden en helpen ontwikkelen is een volgende uitdaging. Naast MBO beveiliger, BHV en EHBO kunnen medewerkers van Bond Beveiliging als groep Krav Maga trainingen volgen. Tijdens deze sessies...

Bond Beveiliging heeft heldere doelen voor ogen in 2020. Hierin staat het verder ontwikkelen van de eigen organisatie centraal. Belangrijke speerpunten zijn het opleiden van personeel om de operationele bezetting zowel kwalitatief als kwantitatief te verstevigen. En het automatiseren van bedrijfsprocessen om opdrachtgevers steeds efficiënter te...

Projecten zullen steeds kosten-efficiënter worden ingericht en steeds minder tijd mogen omvangen. Communicatie én administratieve stromen samenvoegen helpt u daarbij. Des te handiger om alle veiligheidszaken onder één dak onder te kunnen brengen.

Verhuisbericht

10-01-2020

Klik op de button onderaan dit artikel voor het juiste bezoek én post adres.

Eerste Zeeuwse Jumbo Foodmarkt met La Place Restaurant opent op 27 november 2019 in Goes. Tijdens deze transformatie zal Bond Beveiliging materiële en persoonlijke veiligheid waarborgen.