Zelfverdedigingstrainingen voor medewerkers Bond Beveiliging

16-02-2020

Bond Beveiliging probeert zich niet alleen als dienstverlener maar ook als werkgever te onderscheiden. Goede mensen vinden is één. Deze mensen vervolgens behouden en helpen ontwikkelen is een volgende uitdaging. Naast MBO beveiliger, BHV en EHBO kunnen medewerkers van Bond Beveiliging als groep Krav Maga trainingen volgen.

Tijdens deze sessies leren zij potentiële gevaarlijke situaties herkennen. En indien niet te vermijden, het elimineren van dit gevaar. Het is een vorm van zelfverdediging die is bedoeld om je weerbaar te maken tegen agressie. Niet om agressiviteit te activeren, juist om het effectief af te weren.

Medewerkers hebben hier allereerst functioneel profijt van, mochten zij (onverhoopt) in aanraking komen met agressie op de werkvloer. De trainingen zijn goed voor de weerbaarheid en zelfverzekerdheid. Daarnaast dragen deze sessies, op een sportieve en gezonde manier bij aan teambuilding.
Ook hebben de partners van onze medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen. Allereerst om binding te creëren met het bedrijf waar hun partner werkzaam is. Én hebben zij levenslang profijt van de technieken van Krav maga. 


Trainingen worden verzorgd door Krav Maga Eindhoven